Zwembadoverkappingen van Axess Europe

Menu
HomepageZwembadoverkappingen

ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Met Zwembadoverkappingen verlengt u het zwembadseizoen met een aantal maanden. Overigens kunt u genieten van een warmer en properder zwembad.

Deze vormen een absolute must voor degenen die een wellness-omgeving willen creëren. Door hun ideale vormgeving kan men zich optimaal rondom het zwembad verplaatsen, zodat men als het ware een telescopische veranda-effect schept.

 

LAGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Onze lage overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen. Met een lage zwembadoverkapping blijft u het zicht naar uw tuin behouden, bij de meeste modellen kan u ook gewoon zwemmen in een aangename temperatuur, ben dit bij slecht weer, wanneer het te warm is schuiven we de gehele constructie naar achter, en heeft u terug en volwaardig openlucht zwembad. 

AXESS biedt u een ruime keuze van lage zwembadoverkappingen - kies uit de verschillende modellen onderaan. Elke Zwembadoverkapping is op maat gemaakt, en elk project wordt individueel opgevolgt naar de wensen van de klant.

MIDDELHOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De Half-hoge modellen, zijn een ideaal compromis om het zicht in uw tuin te bewaren en eventueel een extra relax ruimte te voorzien aan de kopse zijden, alle elementen zijn afzonderlijk en in 2 richtingen verschuifbaar, zodat u ook de zwembadoverkapping kan openen vanuit het centrale gedeelte, indien de rails verlengd zijn, kan men bij mooi weer  de gehele constructie comfortabel naar achter rijden voorbij het zwembad, en dit in een handomdraai. Onze middelhoge overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen.

HOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De hoge zwembadoverkapping is dan weer ideaal, om uw buitenzwembad in een heus binnenzwembad om te toveren in enkele minuten en door één persoon. Hier kan men indien gewenst volledig of gedeeltelijk rondom het zwembad lopen, en een extra Relax ruimte voorzien met meubilair om na het zwemmen nog even na te genieten. Deze telescopische zwembadoverkappingen hebben ruimte om volledig overdekt rond uw zwembad te lopen en extra ruimte te voorzien voor ligstoelen meubels etc.

ZWEMBADOVERKAPPINGEN AZURE

Volledig in overeenstemming met de laatste Europese design-, constructie- en veiligheidstrends brengt Alukov een nieuwe lijn zwembadoverdekkingen met een lager prijskaartje - AZURE overdekkingen. Dit nieuwe profielsysteem is ontworpen om de nieuwste kenmerken, zoals veiligheidssloten, moderne segmentafdichting en elegant gebogen profielen in het basisaanbod op te nemen.

Waarom een overkapping van Axess?

 

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UITSTEKENDE SERVICE

Bij ons staat de klant steeds centraal, daarom wordt er steeds rekening gehouden met alle noden en is elk product volledig op maat gemaakt.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIABILITEIT

Geniet het ganse jaar door van uw terras of zwembad. Open onze overkappingen wanneer het te warm wordt en schuif hem weer dicht om uzelf te beschermen van wind en regen.

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Easy Control Patio Enclosure from Alukov

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze producten zijn makkelijk te openen en weer dicht te schuiven, ook zijn ze zeer makkelijk in onderhoud.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VEILIGHEID

Onze overkappingen kunnen veilig op slot, zo hebt u steeds alles onder controle.