Zwembadoverkappingen van Axess Europe

Menu
HomepageZwembadoverkappingen

LAGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Bent u gewonnen voor de voordelen van een zwembadoverkapping, maar geen voorstander van de Hoge overkapping? Dan gaat u best voor de lage zwembadoverkapping. Dankzij de comfortabele zijdeur kan steeds in uw zwembad zonder de overkapping te moeten openschuiven. Alle deuren zijn bovendien afsluitbaar (geen moeilijke handelingen of handelingen waarbij u iets moet optillen).

Met een lage zwembadoverkapping blijft u het zicht naar uw tuin behouden, bij de meeste modellen kan u ook gewoon zwemmen in een aangename temperatuur, ben dit bij slecht weer, wanneer het te warm is schuiven we de gehele constructie naar achter, en heeft u terug en volwaardig openlucht zwembad.

MIDDELHOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De Half-hoge modellen, zijn een ideaal compromis om het zicht in uw tuin te bewaren en eventueel een extra relax ruimte te voorzien aan de kopse zijden. Alle elementen zijn afzonderlijk en in 2 richtingen verschuifbaar, zodat u ook de zwembadoverkapping kan openen vanuit het centrale gedeelte. Indien de rails verlengd zijn, kan men bij mooi weer in een handomdraai de gehele constructie comfortabel naar achter rijden tot voorbij het zwembad. Onze middelhoge overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen.

Hoge Telescopische zwembadoverkappingen

De Hoge zwembadoverkapping is dan weer ideaal, om uw buitenzwembad in een heus  binnenzwembad om te toveren in enkele minuten en door één persoon. Hier kan men indien gewenst volledig of gedeeltelijk rondom het zwembad lopen, en een extra Relax ruimte voorzien met meubilair om na het zwemmen nog even na te genieten.

Dankzij het ingenieus railsysteem kan u alle elementen apart bewegen en in elke richting. Zo kan u eventueel, het relax gedeelte overdekt laten en het zwembad open, of in het midden een element wegschuiven om te verluchten.

De hoge overdekking laat u toe om het zwemseizoen aanzienlijk te verlengen, de oplossing om dagelijks met uw familie te genieten.

ZWEMBADOVERKAPPINGEN AZURE

Azure zwembadoverdekkingen worden vervaardigd in drie vormvarianten en twee soorten polycarbonaat vullingen. De Azure productlijn is uitgerust met een rail AZURE 14 bedoeld voor het verschuiven van segmenten in één richting met de optie om segmenten in twee richtingen onafhankelijk te verschuiven.

Technische Parameters:

  • Breedte van de overdekking: 3,00 - 5,50 m
  • Lengte van de overdekking: 4,20 - 12,68 m
  • Aantal segmenten: 2 - 5

Waarom een overkapping van Axess?

 

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UITSTEKENDE SERVICE

Bij ons staat de klant steeds centraal, daarom wordt er steeds rekening gehouden met alle noden en is elk product volledig op maat gemaakt.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIABILITEIT

Geniet het ganse jaar door van uw terras of zwembad. Open onze overkappingen wanneer het te warm wordt en schuif hem weer dicht om uzelf te beschermen van wind en regen.

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Easy Control Patio Enclosure from Alukov

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze producten zijn makkelijk te openen en weer dicht te schuiven, ook zijn ze zeer makkelijk in onderhoud.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VEILIGHEID

Onze overkappingen kunnen veilig op slot, zo hebt u steeds alles onder controle.