Menu
Homepage  »  Zwembadoverkappingen  »  Lage overkappingen  »  Zwembadoverkapping Terra
de onzichtbare helper

Zwembadoverkapping Terra

Zwembadoverkapping Terra™
Kwaliteits garantie logo
Axess is een klantgericht bedrijf 
en gebruikt steeds de meest kwalitatieve materialen.

Daarom garanderen we 
onze klanten steeds een 
garantie van maar liefst 15 jaar!

TERRA is de laagste zwembadoverkapping uit het Alukov  productengamma en benaderd bijna het grond niveau. In een gesloten positie laat het u genieten van een wijds uitzicht over uw tuin en zwembad. Terwijl het geopend niet al te veel ruimte inneemt en past bij een moderne architectuur. Wie op zoek is naar een bijna onzichtbare overdekking maar toch het zwembad willen zien krijgen met deze zwembadoverdekking het voordeel van de bescherming van het zwembad tegen vuil, regulering van de watertemperatuur en bescherming tegen onvoorziene duiken in het zwembad.

Het systeem met een enkele rail van de zwembad overkapping Terra geeft toegang aan drie zijden naar het zwembad, neemt niet veel ruimte in en is makkelijk te onderhouden. De overkapping laat zich makkelijk openen en te sluiten – zelfs met slechts één rail. 

Zwembadoverkapping Terra – uw zwembad onder controle en laat de Terra opgaan in uw tuin! 

 

Kleuren constructie

       
Zilver Wit Antraciet Brons
Andere kleuren zijn verkrijgbaar mits een meerprijs 
 

Kleuren polycarbonaat

 
Transparant 

 

Kleuren rails

 
Zilver

 

Zwembadoverkapping TERRA wordt altijd geleverd zonder de mogelijkheid van een toegangsdeur naar het zwembad. Dit komt door zijn geringe hoogte. Dit type behuizing is niet bedoeld voor gebruik in gesloten toestand.