Lage telescopische zwembadoverkappingen

Menu
HomepageZwembadoverkappingenLage overkappingen

LAGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Bent u gewonnen voor de voordelen van een zwembadoverkapping, maar geen voorstander van de Hoge overkapping? Dan gaat u best voor de lage zwembadoverkapping. Dankzij de comfortabele zijdeur kan steeds in uw zwembad zonder de overkapping te moeten openschuiven. Alle deuren zijn bovendien afsluitbaar (geen moeilijke handelingen of handelingen waarbij u iets moet optillen).

Met een lage zwembadoverkapping blijft u het zicht naar uw tuin behouden, bij de meeste modellen kan u ook gewoon zwemmen in een aangename temperatuur, ben dit bij slecht weer, wanneer het te warm is schuiven we de gehele constructie naar achter, en heeft u terug en volwaardig openlucht zwembad.

Waarom een overkapping van Axess?

 

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UITSTEKENDE SERVICE

Bij ons staat de klant steeds centraal, daarom wordt er steeds rekening gehouden met alle noden en is elk product volledig op maat gemaakt.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIABILITEIT

Geniet het ganse jaar door van uw terras of zwembad. Open onze overkappingen wanneer het te warm wordt en schuif hem weer dicht om uzelf te beschermen van wind en regen.

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

LANGDURIGE SERVICE

We staan bekend om onze unieke service van het eerste contact tot lang na de plaatsing van het product. Laat al uw zorgen aan ons!

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DESIGN

Onze overkappingen zijn gebasseerd op de laatste architecturale trends, we hebben dus een bijpassende oplossing voor elke tuin!