Horeca overkappingen - overkappingen voor hotels, cafe

Axess schuif overkappingen
Menu
HomepageHoreca overkappingen

Horeca overkappingen - overkappingen voor hotels, cafe's &  restaurants

 

Beste eigenaren van restaurants, hotels, cafés, exploitanten van openbare en commerciële gebouwen, De populariteit van comfortabel zitten op de voorpatio's bij klanten groeit voortdurend. Klanten waarderen het hogere comfort van overdekte plaatsen, maar ook van bijvoorbeeld overdekte galeriefoyers, de bovendekken van cruiseschepen of andere interessante plaatsen. Onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking en meer dan 3.000 tevreden klanten per jaar over de hele wereld hebben ons tot topkwaliteit bedekkingen voor het HORECA-gebied geleid. Het bedrijf ALUKOV staat klaar om ons geheim van succes en knowhow met u te delen voor volledige patio's van tevreden klanten, evenals een gunstig rendement op uw investering. Voor de prijsaanvraag kunt u HIER contact opnemen met onze verkopers.  

 

 

 

Door in een besloten patio te zijn krijgen klanten een nieuw en uniek contact met de omgeving van de stad of het gebouw: ze blijven ze onderdeel van de omringende evenementen en blijven ze toch continu dicht genoeg voor uw personeel. Dankzij het transparante dak kunnen klanten letterlijk onder een heldere hemel worden bediend. Een exclusieve ervaring die de mogelijkheid biedt om tijdens regen of sneeuwval onder een dak te blijven. Sommige klanten hebben het letterlijk over akoestische therapie wanneer ze over vallende regendruppels spreken. De felle zon en oververhitting van de ruimte onder het dak wordt meestal opgelost door een combinatie van zonwering, het openen van afzonderlijke segmenten van het dak of een krachtige airconditioning.

U kunt het hele jaar door gebruik maken van de afgesloten ruimte, en het helpt ook lawaai en stof van de omgeving te verminderen. Bovendien lost het, in tegenstelling tot open ruimtes, ook veel voorkomende klachten van vliegende insecten op. Het kan ook als een scheiding van rook- en niet-rokersruimtes gebruikt worden.

 

  

 

 

Hieronder vindt u enkele redenen waarom u met Axess een geweldige zakenpartner heeft.

  • Met Axess Terrasoverkappingen bieden wij uw klanten maximaal comfort.
  • Uw investering krijgt u zeer snel terug en de kwaliteit die wij bieden is maximaal.
  • U kunt het hele jaar door gebruik maken van het terras in uw bedrijfspand.
  • Uw klanten kunnen blijven genieten van heerlijke diners of een glas wijn terwijl ze genieten van het uitzicht rondom.
  • Het wisselvallige weer kan u en uw klanten niets meer maken, u kan voortaan altijd 100% op uw terras rekenen. Winter of zomer, regen of zon. Altijd droog!
  • Tijdens regen heb je een prachtig spectakel van water die buiten op de overkapping valt, het geluid van regendruppels op de overkapping is zo rustgevend, puur genieten!
  • Zeg maar vaarwel tegen het lawaai en stof dat van buiten komt, alleen met een Axess Terrasoverkappingen.

 

 

 

Als we naar de cijfers van het KMI gaan kijken in België, word er gemeten dat er zo per maand een 70L per m² regen valt. Dit zijn jaarlijks maar liefst 199 dagen neerslag, tel daarbij de dagen op dat het bewolkt of te koud is, en u zult vlug merken dat een on overdekt terras nauwelijks de moeite waard is, of geen noemenswaardige winst oplevert. Dankzij een brede selectie van onze HORECA-overdekkingen kunnen uw gasten uw terras op elk moment gebruiken. Vergelijk met uw concurrentie, en u zult vlug merken dat een overdekte patio altijd de moeite waard is. Dit geeft u vlug financieel succes op, zelfs enthousiaste klanten die graag terugkeren. Ook door overdekkingen op terrassen kan een mooie en nuttige ruimte gecreëerd worden. Is het dan weer mooi weer schuif je makkelijk de overkapping open!

 

Wij ondersteunen moderne en klassieke architectuur en daarom kunt u, als de technische oplossing het toelaat, de optimale vorm van de behuizing kiezen.

Omdat we begrijpen dat terrassen altijd hun eigen karakteristieke afmeting hebben, maken we alle behuizingen passend bij uw wensen, uit sterke aluminium profielen. Als vulling gebruiken we krasvaste polycarbonaat platen of veiligheidsglas. De deur van de behuizing is standaard voorzien van een slot. Afhankelijk van de individuele modellen kan de behuizing met accessoires zoals een zonwering op het dak, zijschermjaloezieën of een nacht-ledverlichting uitgerust worden. Voor een optimale afstemming tussen gebouw en omkasting, functionaliteit en gebruik van de terrasruimte, kunt u hieronder uit ons aanbod van verschillende systemen kiezen. De beste manier om wat u nodig heeft kiezen, is om met onze professioneel opgeleide medewerkers, die jarenlange ervaring in het veld hebben, te overleggen.

 

STYLE - geweldige overdekking van het terras in gebieden met veel regen en sneeuwval

  

 

CORSO - schuifsysteem met plat of gewelfd dak

   

 

PERGOLA SKY - een systeem dat de verbinding van individuele schakels met elkaar mogelijk maakt en zo het volledig oppervlak maximaliseert

  

 

We vervaardigen ook HORECA-overdekkingen voor de FACILITAIR MANAGEMENT-zone, zoals rookruimtes of rustruimtes in kantoorcentra. Ook voor het COMMERCIEEL-gebied, zoals overdekte parkeerplaatsen of het afsluiten van mobiele trappen op luchthavens, afsluiting van dekken van cruiseschepen en meer. Er zijn echt veel varianten en het hangt gewoon af van uw idee.

 

VISION - model gebruikt voor scheepsdekken

 

 

MAATBOUW - Overdekkingen zoals rookruimtes, gebruik van het ORLANDO-model

  

 

ORLANDO - geschikt voor vele toepassingen

   

  

OVERSIZED gebruik van verschillende behuizingsmodellen

  

  

 

 

GALERIE

  

MEER FOTO'S

 

Waarom een overkapping van Axess?

 

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

UITSTEKENDE SERVICE

Bij ons staat de klant steeds centraal, daarom wordt er steeds rekening gehouden met alle noden en is elk product volledig op maat gemaakt.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VARIABILITEIT

Geniet het ganse jaar door van uw terras of zwembad. Open onze overkappingen wanneer het te warm wordt en schuif hem weer dicht om uzelf te beschermen van wind en regen.

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze producten zijn makkelijk te openen en weer dicht te schuiven, ook zijn ze zeer makkelijk in onderhoud.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VEILIGHEID

Onze overkappingen kunnen veilig op slot, zo hebt u steeds alles onder controle.