Zonne-energie Gamma

Menu
HomepageZonne-energie Gamma

ZONNE-ENERGIE GAMMA

AXESS presenteert een revolutionaire combinatie van zijn traditionele producten - zwembaden, terrassen, spa overkappingen en nu ook carports met een manier om schone energie te produceren voor huizen en bedrijven en jou tuin. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om energie van de zon direct van je dak te halen. 

Solar overkappingen van AXESS zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook zeer efficiënt. Ze maken gebruik van de nieuwste zonnetechnologie en zijn ontworpen voor maximale prestaties tegen minimale kosten. Dit betekent ook dat als u beperkte ruimte op het dak van uw huis hebt, u toch de energieopname voor uw behoeften kunt verhogen met een nieuwe Solar overkapping.

AXESS heeft een team van experts met vele jaren ervaring in hun vak, dus we kunnen u gratis advies en een complete service bieden, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud. 

Solar overkappingen zijn de ideale oplossing voor wie minder afhankelijk wil worden van traditionele energiebronnen en wil bijdragen aan de bescherming van het milieu. Krijg niet alleen schone energie, maar ook onafhankelijkheid van energiekostenpieken.

Ontdek AXESS assortiment van overkappingen op zonne-energie en laat ons u helpen uw energietoekomst te veranderen.

Waarom een overkapping van Axess?

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

SUPERIEURE KWALITEIT

Onze producten hebben reeds vele awards gewonnen, de ongelooflijke durabiliteit werd door experts wereldwijd gerenommeerd.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

BETROUWBAARHEID

We gebruiken enkel duurzame materialen van hoge kwaliteit, zo duurzaam dat we een garantie van maar liefst 15 jaar garanderen!

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Easy Control Patio Enclosure from Alukov

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze producten zijn makkelijk te openen en weer dicht te schuiven, ook zijn ze zeer makkelijk in onderhoud.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VEILIGHEID

Onze overkappingen kunnen veilig op slot, zo hebt u steeds alles onder controle.