Menu
Homepage  »  CARPORTS  »  EEN CARPORT
... DE OVERKAPPING VOOR JE AUTO

EEN CARPORT

EEN CARPORT

De CARPORT is een innovatief product uit het assortiment van ALUKOV, een toonaangevende fabrikant van terras- en zwembadoverkappingen. De constructie is ontworpen om zowel volledig te kunnen voldoen aan de technische normen als aan het esthetische ontwerp van de moderne architectuur. De CARPORT is een eenvoudige en elegante oplossing om je auto, quad, scooter of andere te parkeren voertuigen te beschermen tegen slechte weersomstandigheden.

De Carport van Alukov maakt gebruik van een schuin aflopend dak voor een betere afvoer van de neerslag, wat ook helpt als de carport bedekt is met sneeuw om een zwaardere belasting te kunnen weerstaan. Als zware regen en sneeuw geen probleem zijn bij jou in de buurt kun je ook voor een plat dak kiezen omdat dit beter geschikt is voor klimatologisch warmere omgevingen. In elk geval is de massieve aluminium constructie in combinatie met een goede verankering bestand tegen zware windvlagen. Daarom is je auto onder alle weersomstandigheden en in elk seizoen goed beschermd.

 

 

 

TYPE A SIMPLE met PLAT DAK, ENKEL, 3000 X 5400 X 2725 mm

 

Deze CARPORT zal vooral worden gewaardeerd door autobezitters, die een ruimtebesparende oplossing willen. Door zijn afmetingen past hij ook gemakkelijk in smalle ruimtes tussen huizen.

Sneeuwbelasting van ~ 125 kg/m2

Windbelasting tot ~100 km/h

Carport TYPE A SIMPLE met PLAT DAK, ENKEL

 

 

TYPE A DOUBLE met PLAT DAK, DUBBEL, 5500 X 5400 X 2725 mm

 

Creëert een gezinsparkeerplaats met een comfortabele ruimte voor twee personenvoertuigen. Het lichtdoorlatende dak zorgt voor voldoende licht om je veilig onder de CARPORT te kunnen bewegen en verspreidt tegelijkertijd op aangename wijze het zonlicht.

Sneeuwbelasting van ~ 115 kg/m2

Windbelasting tot ~100 km/h

Carport TYPE A DOUBLE met PLAT DAK, DUBBEL

 

 

TYPE B SIMPLE met schuin aflopend dak, ENKEL, 3000 X 5400 X 3297 mm

 

Deze CARPORT met een schuin aflopend dak kan overal worden gebruikt waar een helling gewenst is voor een snellere afvoer van water of smeltende sneeuw. Het is ook mogelijk om de hoek van het schuin aflopende dak van deze Carport op het dak van je huis af te stemmen.

Sneeuwbelasting van ~ 270 kg/m2

Windbelasting tot ~100 km/h

Carport - TYPE B SIMPLE met schuin aflopend dak, ENKEL

 

 

TYPE B met SCHUIN AFLOPEND DAK, DUBBEL, 5500 X 5400 X 3297 mm

 

Een sterke constructie met dwarsprofielen maximaliseert de draagkracht van dit dak. Met een dakoverspanning van meer dan 10m2 is het schuin aflopende dak ideaal voor gebruik op grotere hoogtes omdat het beter bestand is tegen zwaardere sneeuw- en windbelasting. Een geweldige overkapping en zeker niet alleen voor auto's.

Sneeuwbelasting van ~ 190 kg/m2

Windbelasting tot ~100 km/h

Carport - TYPE B met SCHUIN AFLOPEND DAK, DUBBEL

 

 

WAAROM ZOU JE VOOR EEN CARPORT KIEZEN?

  • Financieel en ruimtelijk minder belastend dan het bouwen van een garage.
  • Bescherming van de lak en het interieur van de auto tegen UV-schade door de zon.
  • Bescherming van de carrosserie en de ruiten tegen hagel.
  • Bescherming van de carrosserie en het lakwerk tegen steenslag.
  • Weinig tot geen onderhoud.
  • Geen bouwvergunning vereist.
  • Naast het parkeren van voertuigen voor meerdere doeleinden te gebruiken.

 

 

 

 

OOK VERKRIJGBAAR ALS CARPORT VOOR EEN CARAVAN - IN DE MATEN STANDAARD, L en XL

 

Als je op zoek bent naar een overkapping voor je caravan, dan is de CARAVAN CARPORT de juiste optie. Hij beschermt niet alleen je caravan, maar geeft je ook extra ruimte voor andere accessoires. De CARAVAN CARPORT is weerbestendig, snel te monteren en goedkoper dan het bouwen van een caravanstalling. Je kunt kiezen uit verschillende maten, die bij de grootte van je caravan passen.

Kleuren:

 
Antraciet