Medium telescopische zwembadoverkappingen

Menu
HomepageZwembadoverkappingenMiddelhoge overkappingen

MIDDELHOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De Half-hoge modellen, zijn een ideaal compromis om het zicht in uw tuin te bewaren en eventueel een extra relax ruimte te voorzien aan de kopse zijden. Alle elementen zijn afzonderlijk en in 2 richtingen verschuifbaar, zodat u ook de zwembadoverkapping kan openen vanuit het centrale gedeelte. Indien de rails verlengd zijn, kan men bij mooi weer in een handomdraai de gehele constructie comfortabel naar achter rijden tot voorbij het zwembad. Onze middelhoge overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen.

Waarom een overkapping van Axess?

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

SUPERIEURE KWALITEIT

Onze producten hebben reeds vele awards gewonnen, de ongelooflijke durabiliteit werd door experts wereldwijd gerenommeerd.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

BETROUWBAARHEID

We gebruiken enkel duurzame materialen van hoge kwaliteit, zo duurzaam dat we een garantie van maar liefst 15 jaar garanderen!

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

LANGDURIGE SERVICE

We staan bekend om onze unieke service van het eerste contact tot lang na de plaatsing van het product. Laat al uw zorgen aan ons!

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

DESIGN

Onze overkappingen zijn gebasseerd op de laatste architecturale trends, we hebben dus een bijpassende oplossing voor elke tuin!