Terrasoverkappingen

Axess schuif overkappingen
Menu
HomepageTerrasoverkappingen

TERRASOVERKAPPING CORSO

Niet voor niets is dit een van de best verkopende segmenten binnen ons rijk gevulde gamma. Steeds meer mensen opteren voor een telescopische terrasoverkapping om alle voordelen van een balkon of terras te hebben, zonder al de nadelen erbij te nemen. Zo blijft uw terras/balkon het hele jaar door proper en wordt u beschermd tegen lawaai en/of pollutie. Kortom, met een terrasoverkapping van AXESS geniet u het hele jaar door!

Het hele jaar lang droog en warm

Door jarenlange ervaring en know-how is AXESS zonder twijfel dé specialist op het gebied van telescopische spa-, zwembad- en terrasoverkappingen. Een AXESS terrasoverkapping is volledig mobiel, bij regenachtige en wisselvallige dagen kan u nog steeds profiteren van uw tuin. Bij mooi weer kan u de overkapping openen en blijft u optimaal genieten van uw terras en tuin. De gebruikte materialen zorgen voor een transparant geheel, om een maximaal zicht naar uw tuin te behouden.

PERGOLA VENTI

Onze producent van kwaliteitsoverkappingen Alukov a. s. presenteert u een uniek en exclusief systeem voor terrasoverkappingen, het multifunctionele bioklimatologische systeem PERGOLA VENTI. Dankzij de statische weerstand van het dak tegen sneeuw is het mogelijk om dit terrassysteem het hele jaar door te gebruiken.

 

Waarom een overkapping van Axess?

 

Top quality Patio Enclosure from Alukov

SUPERIEURE KWALITEIT

Onze producten hebben reeds vele awards gewonnen, de ongelooflijke durabiliteit werd door experts wereldwijd gerenommeerd.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

BETROUWBAARHEID

We gebruiken enkel duurzame materialen van hoge kwaliteit, zo duurzaam dat we een garantie van maar liefst 15 jaar garanderen!

Geïnteresseerd in onze catalogus?
Easy Control Patio Enclosure from Alukov

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Onze producten zijn makkelijk te openen en weer dicht te schuiven, ook zijn ze zeer makkelijk in onderhoud.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

VEILIGHEID

Onze overkappingen kunnen veilig op slot, zo hebt u steeds alles onder controle.