Menu

Alles over onze overkappingen

HomepageOver onze overkappingen

 

CE certificaat

Alukov als fabrikant garandeert de kwaliteit  van alle producten aan de hand van het bekomen CE certificaat.

Alukov, marktleider en toonaangevend fabrikant van Veranda’s, Zwembadoverkappingen, Spa-overkappingen, voldoet aan alle constructie normen die opgelegd zijn om het CE certificaat te gebruiken. De firma bevestigd hierbij de hoge kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid in verschillende weersomstandigheden en gebruiksvriendelijkheid van alle overkappingen.

Dankzij onze dagelijkse ervaring, en de permanente controle over het gehele productieproces, voeren wij constant technische vernieuwingen toe op gebied van design, veiligheid, en dit voor alle zwembad en terrasoverkappingen.

Welke overkapping u ook kiest, u kan er van op aan dat het precies volgens uw wens zal uitgevoerd worden.

COMPLETE YOUR HOME met Axess/Alukov

Voor elk type van overkapping – Kies voor AXESS:

 • Beste verhouding kwaliteit-prijs
 • De grootste keuze aan producten op de markt
 • Op maat gemaakt, elk project wordt individueel opgevolgd
 • Gratis devies
 • Tot 15 jaar garantie (op bepaalde modellen)
 • Keuze tussen glas op polycarbonaat
 • 7 standaard kleuren
 • Hoge veiligheidsnormen, dankzij unieke sluitings systemen.
 • Beschermd zwembaden en Terrassen tegen onguur weer.
 • Vele extra opties mogelijk
 • Bespaar in kosten dankzij de thermische isolatie, en natuurlijke opwarming
 • Geniet langer en meer van uw terras of verleng uw zwemseizoen

 

Aan de hand van de regulaties van het Europees Parlement (EU) N° 305/2011

Moet elk product dat geproduceert wordt in de EU gecertifieerd zijn door een geautoriseerd persoon. Alukov bekwam deze uitvoerende regularisatie voor een kwaliteits certificaat zoals gevraagd voor de productie; productie proces volgens de EN1090-1 + A1:2011, verstrekt door het orgaan TUV 0035 en laat ons toe onze producten te voorzien van het CE label. De Oostenrijkse uitvoerend organisatie TUV onderzocht de materialen van de bewegende en vaste delen, statistische berekeningen in verband met de effecten van sneeuw, en wind, onderhoud, en vele andere parameters waaraan ALUKOV producten voldeden om de volgende certificaten te bekomen.

 

Productie controle systeem EN 1090-1 +A1:2011

 

Statistische controle systeem volgens de Euro code EN 1990

Produkten met een zichtbaar CE label geven klanten een duidelijk beeld, om in alle vertrouwen een kwalitatief produkt aan te kopen, dat een lange levensduur heeft alsook resistent is bij sterke wind en sneeuwval. Klanten die toch een ander produkt aankopen zonder dit label, deze produkten zijn niet zijn getest op lokale extreme weersomstandigheden met risico van beschadigingen aan gebouwen en andere alsook veiligheid naar mens en dier.

Het CE certificaat bij Alukov is ook van toepassing bij de zwembad en Spa overkappingen, deze regulatie (305/2011) is niet verplicht , maar garandeert de veiligheid van onze klanten.

Informatie in verband met de sneeuwlast en windsnelheid resistentie van onze produkten kan ook teruggevonden worden in het tabel van elke technische tekening.

CE certification for Alukov CE certificate