Menu

Axess Overkappingen

HomepageAxess Overkappingen

Bekijk hieronder ons ruim gamma openschuifbare overkappingen:

TERRAS OVERKAPPINGEN

Onze terrasoverkappingen bieden u de opportuniteit om uw veranda het gehele jaar te gebruiken. Het grote voordeel is dat wanneer het weer goed is, u de overkapping volledig kunt openen. Op deze manier kan u het hele jaar door gebruik maken van uw terras, wat het weer ook is, het ganse jaar door!

ZWEMBAD OVERKAPPINGEN

LAGE OVERKAPPINGEN

Met onze lage zwembadoverkappingen kan u vrij zwemmen onder  uw gesloten/open zwembadoverkapping, zonder dat ze iets van uw tuinlandschap wegneemt.

MIDDELHOGE OVERKAPPINGEN

Onze middelhoge zwembadoverkappingen bieden genoeg ruimte om comfortabel onder uw zwembadoverkapping te zitten.

HOGE OVERKAPPINGEN

Onze hoge zwembadoverkappingen geven u genoeg plaats om rond het volledige zwembad te bewegen terwijl de overkapping gesloten blijft, de ideale oplossing om overkapt te zwemmen en samen met vrienden en familie onder uw overkapping te genieten.

SPA OVERKAPPINGEN

Axess maakt van elke Spa, bubbelbad of whirlpool een perfect overdekte wellness ruimte. Zowel aanpalend aan het huis , als volledig losstaand in de tuin.

HORECA OVERKAPPINGEN

De Axess, speciaal ontworpen telescopische terrasoverkappingen voor HORECA, geven uw klanten de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van het terras, een investering die direct rendeert.