Menu

Axess Overkappingen

HomepageAxess Overkappingen

TERRASOVERKAPPING CORSO

Niet voor niets is dit een van de best verkopende segmenten binnen ons rijk gevulde gamma. Steeds meer mensen opteren voor een telescopische terrasoverkapping om alle voordelen van een balkon of terras te hebben, zonder al de nadelen erbij te nemen. Zo blijft uw terras/balkon het hele jaar door proper en wordt u beschermd tegen lawaai en/of pollutie. Kortom, met een terrasoverkapping van AXESS geniet u het hele jaar door!

Het hele jaar lang droog en warm

Door jarenlange ervaring en know-how is AXESS zonder twijfel dé specialist op het gebied van telescopische spa-, zwembad- en terrasoverkappingen. Een AXESS terrasoverkapping is volledig mobiel, bij regenachtige en wisselvallige dagen kan u nog steeds profiteren van uw tuin. Bij mooi weer kan u de overkapping openen en blijft u optimaal genieten van uw terras en tuin. De gebruikte materialen zorgen voor een transparant geheel, om een maximaal zicht naar uw tuin te behouden.

PERGOLA VENTI

Onze producent van kwaliteitsoverkappingen Alukov a. s. presenteert u een uniek en exclusief systeem voor terrasoverkappingen, het multifunctionele bioklimatologische systeem PERGOLA VENTI. Dankzij de statische weerstand van het dak tegen sneeuw is het mogelijk om dit terrassysteem het hele jaar door te gebruiken.

 

ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Met Zwembadoverkappingen verlengt u het zwembadseizoen met een aantal maanden. Overigens kunt u genieten van een warmer en properder zwembad.

Deze vormen een absolute must voor degenen die een wellness-omgeving willen creëren. Door hun ideale vormgeving kan men zich optimaal rondom het zwembad verplaatsen, zodat men als het ware een telescopische veranda-effect schept.

 

LAGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Onze lage overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen. Met een lage zwembadoverkapping blijft u het zicht naar uw tuin behouden, bij de meeste modellen kan u ook gewoon zwemmen in een aangename temperatuur, ben dit bij slecht weer, wanneer het te warm is schuiven we de gehele constructie naar achter, en heeft u terug en volwaardig openlucht zwembad. 

AXESS biedt u een ruime keuze van lage zwembadoverkappingen - kies uit de verschillende modellen onderaan. Elke Zwembadoverkapping is op maat gemaakt, en elk project wordt individueel opgevolgt naar de wensen van de klant.

MIDDELHOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De Half-hoge modellen, zijn een ideaal compromis om het zicht in uw tuin te bewaren en eventueel een extra relax ruimte te voorzien aan de kopse zijden, alle elementen zijn afzonderlijk en in 2 richtingen verschuifbaar, zodat u ook de zwembadoverkapping kan openen vanuit het centrale gedeelte, indien de rails verlengd zijn, kan men bij mooi weer  de gehele constructie comfortabel naar achter rijden voorbij het zwembad, en dit in een handomdraai. Onze middelhoge overkappingen zorgen ervoor dat uw zwembad proper blijft, terwijl u steeds vrij onder uw open/gesloten overkapping kan blijven zwemmen.

HOGE ZWEMBADOVERKAPPINGEN

De hoge zwembadoverkapping is dan weer ideaal, om uw buitenzwembad in een heus binnenzwembad om te toveren in enkele minuten en door één persoon. Hier kan men indien gewenst volledig of gedeeltelijk rondom het zwembad lopen, en een extra Relax ruimte voorzien met meubilair om na het zwemmen nog even na te genieten. Deze telescopische zwembadoverkappingen hebben ruimte om volledig overdekt rond uw zwembad te lopen en extra ruimte te voorzien voor ligstoelen meubels etc.

ZWEMBADOVERKAPPINGEN AZURE

Volledig in overeenstemming met de laatste Europese design-, constructie- en veiligheidstrends brengt Alukov een nieuwe lijn zwembadoverdekkingen met een lager prijskaartje - AZURE overdekkingen. Dit nieuwe profielsysteem is ontworpen om de nieuwste kenmerken, zoals veiligheidssloten, moderne segmentafdichting en elegant gebogen profielen in het basisaanbod op te nemen.

SPA OVERKAPPINGEN

Axess, maakt van elke Spa, bubbelbad, Whirlpool een perfect overdekte wellness ruimte, zowel aanpalend aan het huis, als volledig losstaand in de tuin. SPA OVERKAPPINGEN veranderen je buiten SPA in een gezellige ruimte, beschermt van weer en wind maar behoud het buitengevoel.

 

HORECA OVERKAPPINGEN

De Axess, speciaal ontworpen telescopische terrasoverkappingen voor HORECA, geven uw klanten de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van het terras, een investering die direct rendeert.

Pourquoi un abri d'Axess?

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

FACILITE DE MANIPULATION 

Grâce à notre système exclusif de guidage, vous pouvez facilement ouvrir et fermer l'abri quand vous le souhaitez…

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

SÉCURITÉ

Nos abris peuvent être fermés et verrouillés pour une sécurité maximale. Tout est sous votre contrôle.

Helpful staff with personal approach - Patio Enclosure from Alukov

A VOTRE ECOUTE

L’une des priorités de notre société est de vous apporter une approche personnalisée. Chaque produit est adapté à vos souhaits et besoins spécifiques.

  Superb variability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

MOBILITE

Utilisez votre abri en toute saison, et à n’importe quel moment de la journée ou de la nuit… ouvrez lorsqu’il fait chaud, et fermez le pour vous protégez du froid et de la pluie.