Axess schuif overkappingen
Menu

Hoe uw zwembad overkappen?

Hoe uw zwembad overkappen?

U overweegt een zwembadkapping te kopen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Geen probleem, wij zijn er om u te helpen! Met meer dan 25 jaar ervaring, bieden wij een zeer ruim assortiment van verschillende modellen zwembadoverkappingen aan, die een oplossing kunnen bieden voor verschillende situaties of vereisten die zich kunnen voordoen bij het kiezen van een overkapping.

De eerste stap is het aanvragen van een offerte op onze website. Deze is uiteraard gratis. Het enige wat u hoeft te doen om een offerte te ontvangen, is ons uw naam en adres te sturen. Als u ook de exacte afmetingen van uw zwembad kent, kunt u een gedetailleerd formulier invullen om ons meer specifieke informatie te geven, wat het proces aanzienlijk zal versnellen.

Na het aanvragen van een offerte kunt u kiezen welk model zwembadoverkapping het beste bij u en uw tuin past. U hebt de keuze uit drie basissoorten: lage overkappingen, middelhoge overkappingen en hoge overkappingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Zwembad met Vision overkapping

 

Onze lage zwembadoverkappingen bieden de basisfuncties die u van een overkapping kunt verwachten, namelijk het zwembad afdekken en het beschermen van het water tegen vervuiling uit de omgeving (bv. gevallen bladeren in de herfst, enz.). Een andere zeer belangrijke functie is de veiligheid – dankzij het vergrendelingssysteem kunt u de overkapping niet alleen volledig sluiten, maar ook vergrendelen. Zo bent u er zeker van dat u uw kinderen en huisdieren kunt beschermen tegen een val in het water. Sommige modellen uit het lage hoogtebereik zijn niet hoog genoeg om onderdoor te zwemmen (bijv. Terra of Champion), maar er zijn andere modellen die dit wel mogelijk maken (bijv. Elegant NEO of Imperia NEO). Het is meestal niet mogelijk om onder lage overdekkingen door te lopen, en dit zijn dus geen goede keuze voor diegene die meer verwachten van een overkapping – bijvoorbeeld als u evenementen en/of bijeenkomsten met vrienden of familie wilt organiseren bij een overdekt zwembad. De lage overkapping is echter de ideale keuze voor wie een zwembad wil overdekken, maar een minimalistische oplossing wenst – bijvoorbeeld als u niet wilt dat de overdekking het zicht op uw tuin, binnenplaats, enz. belemmert. De lage overkapping is ook zeer gemakkelijk te hanteren. Het kan snel en eenvoudig over het zwembad worden geplaatst en het zwembad is direct klaar voor gebruik!

 

Lage zwembadoverkapping - model Terra

 

Onze middelhoge zwembadoverkappingen bieden dezelfde functies als de lage modellen, maar laten ook toe om in het zwembad te zwemmen, zelfs wanneer de overkapping is gesloten. Tegelijkertijd zijn ze meestal niet zo hoog dat ze het zicht op de tuin belemmeren. Net als de lage modellen zijn de overdekkingen van gemiddelde hoogte uitgerust met een eenvoudig schuifsysteem, zodat de overdekking heel gemakkelijk kan worden bediend.

Wie niet beperkt wenst te worden in de zwembadruimte, doet er goed aan om één van onze modellen uit het aanbod van hoge zwembadoverkappingen te kiezen. Hoge zwembadoverkappingen zijn hoog genoeg om er vrij onderdoor te kunnen lopen en ze bieden voldoende ruimte voor vrijetijdsactiviteiten, inclusief het vermaken van vrienden en familie. Wij bieden bijna 10 verschillende modellen hoge zwembadoverdekkingen aan, dus u hebt echt heel wat opties om uit te kiezen. Net als bij de andere types overkappingen kunt u de afzonderlijke segmenten van de overkapping gemakkelijk verplaatsen en het systeem volledig openen (als u van het mooie zomerweer wilt genieten), slechts gedeeltelijk openen of volledig sluiten (in geval van slecht weer).

 

Hotelzwembad met Ravena overkapping

 

Zodra u een beslissing hebt genomen over welke overdekking u het mooist vindt en deze aankoopt, beschikken wij over een team van vakmensen die de overkapping voor u zal installeren. De installatie is niet erg moeilijk, de montage is eenvoudig en u kunt de overkapping direct gebruiken zodra deze klaar is. U kunt er vrijwel onmiddellijk gebruik van maken en eronder zwemmen!

Gaat u een zwembad in uw tuin plaatsen, of heeft u er al een, vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan voor uw zwembadkapping!