Menu

Opendeurdag Voorjaarsdeal | 25-26 Mei

Opendeurdag Voorjaarsdeal | 25-26 Mei
Opendeurdag Voorjaarsdeals - min

U bent hartelijk uitgenodigd voor onze "Opendeurdag Voorjaarsdeals" bij het Axess Hoofdkantoor. Kom langs op 25 en 26 mei 2024 in onze showroom aan de Drevendaal 22, 2860 Sint-Katelijne-Waver, en ontdek exclusieve aanbiedingen op onze reeks zwembad- en terrasoverkappingen. Ontdek hoe onze oplossingen uw buitenleven kunnen veranderen en geniet van uw buitenruimtes van de lente tot de herfst.

 

Opendeurdag Voorjaarsdeals

Tijdens onze opendeurdag demonstreren we de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van onze overkappingen. U kunt zelf zien hoe onze producten bijdragen aan een verlengd zwemseizoen, minimale afkoeling van het zwembadwater, en bescherming bieden tegen vuil en weersinvloeden. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing op maat van uw behoeften. Mis deze kans niet en profiteer van onze voorjaarsdeals om uw droomproject te realiseren.

U vindt ons op het volgende adres: Showroom Sint-Katelijne-Waver / Hoofdkantoor: Drevendaal 22 2860 Sint-Katelijne-Waver België