Menu

Axess grote opendeurdag | 20-21 April

Axess grote opendeurdag | 20-21 April
Opendeurdag 2024

Axess heet u welkom op onze grote opendeurdag, 20-21 april 2024, in onze showroom. Dit evenement is de perfecte kans om de voordelen van onze zwembad- en terrasoverkappingen te verkennen, inclusief natuurlijke verwarming van uw zwembad en de mogelijkheid om van uw buitenruimtes bij elk weertype te genieten.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, elegante ontwerp en innovatieve kenmerken, waardoor uw buitenruimtes het hele jaar door bruikbaar zijn. Ze zijn eenvoudig te bedienen, wat comfort en gemak biedt. Onze overkappingen zijn ontworpen voor elegantie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor snel geschakeld kan worden van open lucht naar een afgesloten setting. Met minimale onderhoudsvereisten bieden onze producten bescherming tegen vuil en bladeren, en zorgen voor de veiligheid van kinderen en huisdieren.

Journée Porte Ouvertes, les 20 et 21 avril 2024

Kom naar een informatieve en plezierige dag waar u onze producten in actie kunt zien, leren van onze experts en inspiratie kunt vinden voor het transformeren van uw huis in een oase van buitenplezier. Ontdek hoe onze oplossingen niet alleen de esthetiek en functionaliteit van uw buitenruimte verbeteren, maar ook een veilige en onderhoudsvriendelijke omgeving voor uw gezin creëren.

U vindt ons op het volgende adres: ➡️ Showroom Sint-Katelijne-Waver / Hoofdkantoor: Drevendaal 22 2860 Sint-Katelijne-Waver België

We kijken uit naar uw bezoek, de kans om u persoonlijk te ontmoeten en te laten zien wat Axess voor u kan betekenen.