Menu

Transformeer uw gesloten terras

Transformeer uw gesloten terras

Uw terras is de perfecte plaats om buitenplezier te combineren met comfort binnenshuis.

Breid uw huis uit met een spa kamer, een tweede woonkamer of een schattig ontbijthoekje en geniet van het gevoel in de buitenlucht te zijn zonder last te hebben van slecht weer of insecten dankzij een hoogwaardige terrasoverkapping. De mogelijkheden voor het ontwerpen van het ideale terras zijn eindeloos, maar iedereen moet ergens beginnen om de bal aan het rollen te krijgen. Hier zijn onze handige tips om uw terras tip-top in orde te krijgen voor de zomer!

 

Terrasoverkapping CORSO Premium

 

Meubilair zonder grenzen!

Met de bescherming van de overkapping tegen wind, regen en de algemene slijtage die normaal gesproken buitenmeubilair teistert, kunt u verder gaan dan plastic voor uw terrasdecoratie! Ga voor pluche! Ga voor volledig tapijt! Of zet de ontbijttafel van uw dromen erin en drink uw ochtendkoffie in de ochtendzon en uw slaapmutsje onder de sterrenhemel.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de fantastische CORSO-dessins, die je terras het hele jaar door beschermen tegen alle verschillende weertypes. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg dat je terras er chic uitziet!

 

Terrasoverkapping CORSO Entry

 

Wie heeft een man cave nodig wanneer je een spa cave kunt hebben!

Wij worden niet voor niets zwembad- en spa-omheiningen genoemd! Weet je wat er nog beter uitziet dan een ontbijthoek op een patio? Een hot tub op een patio! Het zal nooit te koud of te regenachtig zijn om te gebruiken aangezien het volledig in onze weerbestendige panelen van uitstekende kwaliteit kan worden ingesloten.

Stel je voor dat je de sneeuw aan de andere kant van het glas naar beneden ziet drijven terwijl je van iets kouds nipt in je warme hot tub! Voeg wat sfeerverlichting, misschien een geluidsinstallatie voor rustgevende muziek, en een mini-koelkast en je hebt jezelf de ultieme spa-cave! En 's zomers open je de intrekbare panelen en laat je een briesje binnen voor de lange juli-nachten.

 

Terrasoverkapping CORSO Premium

 

Koester die groene vingers!

Krijg die jungle-look door uw gesloten patio het hele jaar door als tuin te gebruiken! Open het op zonnige dagen, en sluit het in het gure weer. Door een verscheidenheid aan planten toe te voegen aan uw patio, kunt u elke look creëren die u wilt. Ga voor modern met strakke, strakke orchideeën en minipalmen of ga voor wild met hangende varens en een hibiscusstruik.

Geniet van de zoete geuren, frisse lucht en prachtige kleurenschema's die worden geleverd met een zonnige omsloten patio bedekt met planten. Een buitenpatio is een geweldige plek om rond te hangen en het verfraaien ervan met planten is een nog beter excuus om familie en vrienden uit te nodigen om er samen met u van te genieten!

 

Terrasoverkapping CORSO Premium

 

Heb je ook zo'n zin in een gemeubileerde patio met jacuzzi en bloeiende planten (ja, je kunt ze alle drie combineren in één patio!)? Bekijk dan onze volledig aanpasbare terrasoverkappingen en geniet het hele jaar door van je ruimte! Er is de CORSO Entry, CORSO Solid, CORSO Premium, CORSO Ultima, en de CORSO Glass - die allemaal kunnen worden aangepast aan uw terras, en het de look geven die u wenst.