Menu

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Heeft u een terras dat u niet alleen in de zomer wilt gebruiken? Een terrasoverkapping is het perfecte antwoord. Met onze terrasoverkappingen hebt u de mogelijkheid om te ontspannen op uw terras zonder u zorgen te maken over de weersomstandigheden buiten.

Onze terrasoverkappingen CORSO zijn geweldig omdat u ze open kunt schuiven op warme dagen of ze gesloten kunt houden op gure dagen. Wij bieden vijf verschillende modellen van terrasoverkappingen CORSO!

 

Onze intrekbare terrasoverkappingen bieden:

  • Hoge helderheid lichttransmissie en bescherming tegen schadelijke UV-straling.
  • Duurzaam aluminium frame en polycarbonaat behouden jarenlang hun eigenschappen.
  • Verminderde reinigingstijd door vuil, bladeren en puin buiten uw overkapping te houden.
  • Hoge zonne-efficiëntie.
  • Een flexibel alternatief voor de traditionele constructie.
  • Comfortabele en eenvoudige bediening - Barrièrevrije toegang.
  • Houdt de zonnewarmte vast en verhoogt de thermische behaaglijkheid in de overkapping.
  • Langdurig gebruik plus extra opslag-, beplantings- of bewegingsruimte.
  • Beperk de toegang voor kinderen of dieren om hun veiligheid te garanderen.
  • Vergroot de bruikbare oppervlakte van uw huis – Binnen/buiten entertainment door de overkapping eenvoudig te verschuiven.

 

Terrasoverkapping CORSO

 

CORSO Entry

Uw eerste optie is de CORSO Entry, onze meest eenvoudige terrasoverkapping. Deze overkapping is perfect voor balkons, terrassen of buitenpatio's, aangezien ze ontworpen is met een slanke boogvorm. De CORSO Entry is zelfs verkozen tot één van de beste terrasverkappingen op de markt!

 

Terrasoverkapping CORSO Entry

 

CORSO Solid

De vorm van de CORSO Solid past bij elk huis. Deze overkapping is gemaakt met grotere aluminium profielen, ideaal voor open ruimtes. De gematigde boog van de overkapping vormt een aanvulling op de verticale wand van aluminium gevuld met compact polycarbonaat - helder of smoke.

 

Terrasoverkapping CORSO Solid

 

CORSO Premium

De CORSO Premium is vergelijkbaar met de CORSO Entry, maar heeft niet de afgeronde boogvorm. Deze overkapping biedt een uniek systeem met een frame van aluminium en polycarbonaat, en een schuifdeur voor een gemakkelijke toegang. De CORSO Premium kan gemakkelijk geopend en gesloten worden, zodat u ook bij slecht weer van de overkapping kunt genieten. Laat de regen uw etentje buiten niet verstoren!

 

Terrasoverkapping CORSO Premium

 

CORSO Ultima

Vervolgens hebben we de CORSO Ultima, onze meest moderne en elegante terrasoverkapping. Dit model is één van de favoriete overkapping van onze klanten omwille van zijn strakke design en lange glasruiten. De CORSO Ultima heeft minder aluminium geraamte dan onze andere overkappingen, waardoor u het gevoel hebt dat u buiten zit. Dit ontwerp is ideaal voor openbare plaatsen zoals cafés, hotels of zelfs buiten dineren in een restaurant.

 

Terrasoverkapping CORSO Ultima

 

CORSO Glass

Last but not least is er de CORSO Glass overkapping, een zeer unieke overkapping die wij aanbieden. Deze volledig glazen overkapping werd bekroond met de Grand Prix op de tentoonstelling For Arch in Praag, Tsjechië en met de gouden medaille in Budma beurs in Polen - het bewijs dat het een verbazingwekkende overkapping is! De CORSO Glass overkapping heeft ook de hoogste kwaliteit van vakmanschap en is ons modernste ontwerp in vergelijking met al onze andere overkappingen. De wanden zijn gemaakt van veiligheidsglas en het dak van de overkappingen is bijna volledig vlak, wat uw tuin een strakke look geeft. Dit ontwerp is perfect voor klanten die geïnteresseerd zijn in een stijlvolle en tijdloze overkapping van hun terras.

 

Terrasoverkapping CORSO Glass

 

Onze terrasoverkappingen CORSO zijn een geweldige aanwinst voor uw huis als u graag buiten ontspant. Met onze overkappingen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het gure weer in de lente, zomer of herfst! Na het bekijken van onze website en het bekijken van onze terrasoverkappingen, zult u zeker de perfecte oplossing vinden voor uw tuin. Als u een terras aan uw tuin wilt toevoegen of er al een heeft, vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan!