Menu

Elke dag zomer met Axess-overkappingen

Elke dag zomer met Axess-overkappingen
Gesloten overkapping Universe NEO

Soms wil ik gewoon in zingen uitbarsten. Wanneer ik aan glazen veranda’s en overkappingen denk dan neurie ik spontaan het deuntje van “Let the Sunshine in”, want dat is precies wat overkappingen doen.

Ze vullen de ruimte met zonneschijn en dat vind ik helemaal fijn.

 

Net als vele anderen die in het bezit zijn van een spa of een zwembad, wil ik het hele jaar door kunnen genieten van mijn spa, zwembad of terras. Ik ben graag in mijn spa wanneer ik tot rust wil komen. Dankzij mijn zonne-energie verwarmde veranda (te verkrijgen bij Axess) kan de warmte binnen blijven en kan ik er zelfs tijd besteden tijdens de koude winterdagen.

 

 

Veranda’s zijn niet alleen voor zwembaden en spa’s. Ze dienen namelijk ook als een economisch alternatief voor het toevoegen van extra binnenruimte aan een woning. Sommige mensen kunnen het zich niet veroorloven om een extra kamer toe te voegen aan hun woning, maar wel behoefte hebben aan een ruimte met veel zonlicht waar ze kunnen ontspannen, sporten of werken. Bovendien worden veranda’s ook vaak gebruikt als opslagruimtes. Lees meer over wat u allemaal kan doen met een veranda op onze blog.

 

Heeft u een veranda of terras? Wat doet u er zoal mee? Deel uw ervaring op onze Facebook-pagina.