Menu

Creëer uw eigen privéparadijs met een openschuifbare overkapping

Creëer uw eigen privéparadijs met een openschuifbare overkapping
Zwembadoverkapping Venezia - Telescopische zwembad in een Hout immitatie uitvoering

Met een goed ontworpen openschuifbare overkapping voor uw terras, zwembad of spa is het mogelijk om uw eigen privéparadijs te creëren. Het is een plek die u kunt bezoeken om er te ontspannen en om er tijd door te brengen met familie of vrienden.

Veel van onze klanten creëren hun eigen nirwana in hun achtertuin met een overkapping. Het is niet moeilijk om eraan te beginnen. U heeft enkel een klein beetje verbeelding nodig. Hieronder volgen een paar ideeën.

 

Breng buiten naar binnen

Met een overkapping kunt u genieten van geweldige uitzichten van de openlucht, maar u kunt eigenlijk ook een deel van de openlucht naar binnen brengen door de ruimte groen te maken. Versier de ruimte onder de overkapping bijvoorbeeld met bloemen en planten.

 

Style beige terrasoverkapping

 

Comfortabele zitplaatsen is de sleutel

Richt de ruimte in met sofa’s en stoelen waar u uren op kunt zitten omdat ze zó comfortabel zijn.

 

Creëer een intieme ruimte

Door gordijnen te hangen, zoals op de foto hieronder, maakt u de ruimte intiemer omdat het op die manier privacy creëert. Plaats bijvoorbeeld een paar kaarsen of een open haard voor een intieme sfeer.

 

Zwembadoverkapping Laguna Neo Light

 

Geef de ruimte persoonlijkheid

Maak uw ruimte persoonlijk door er dingen in te plaatsen die u blij maken. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld vintage spiegels te plaatsen of een miniwaterval te installeren. De ruimte decoreren met persoonlijke touches geeft net die speciale ambiance weer. Wanneer een ruimte gedecoreerd is in uw stijl, dan kunt u er beter van genieten.

 

Maak de ruimte leuk

Plaats een glijbaan, volleybalnet, basketbalnet of een luchtbed voor bij uw zwembad. Indien u geen zwembad heeft, dan kan u er bijvoorbeeld ook golf spelen of tafeltennissen.

 

Heeft u uw ruimte ontworpen, ga dan naar onze Facebook-pagina en laat een reactie achter met een foto. We zien graag alle creatieve ruimtes die u heeft ontworpen!