Menu

5 redenen waarom u moet kiezen voor een zwembadoverkapping

5 redenen waarom u moet kiezen voor een zwembadoverkapping
Viva

Als zwembadeigenaar weet u dat een zwembad onderhouden veel tijd vergt en duur uitkomt. U kunt uw zwembad beschermen door er simpelweg elke nacht een afdekzeil over te leggen om de temperatuur op peil te houden en afval buiten te houden. Weet wel dat afdekzeilen weg kunnen vliegen en er zo toch vuil en bladeren in het zwembad terecht kunnen komen.

Een zwembad is geweldig maar het onderhouden is zeer tijd- en geldrovend. Het is misschien wel tijd om een zwembadoverkapping aan te schaffen. Kies voor een overkapping om de volgende redenen:

  1. U kunt elke dag van het jaar zwemmen zonder ooit spijt te krijgen van uw aankoop.
  2. U bespaart tijd (en uiteindelijk ook veel geld). U hoeft u niet langer meer in het zweet te werken om het zwembad te onderhouden aangezien de overkapping al het vuil buiten houdt.
  3. De verwarmingskosten verminderen. Onze openschuifbare overkappingen vangen warmte van het zonlicht op waardoor het zwembad en de omgeving rondom warm en droog blijven.
  4. Kinderen blijven beschermd. Een hek is niet genoeg om kinderen zonder toezicht in de buurt van het zwembad te laten. Ze kunnen namelijk over het hek klimmen en in het zwembad vallen. Met een overkapping kan u deze ongevallen voorkomen. Overkappingen zijn veiliger dan hekken en kunnen moeilijk worden geopend door kinderen. Lees meer over hoe u kinderen kunt beschermen tegen ongelukken op onze blog.
  5. U bent beschermd tegen schadelijke uv-straling. Het is vooral dankzij de polycarbonaatpanelen dat uw huid niet is blootgesteld aan uv-straling.

Heeft u interesse in een zwembadoverkapping? Vraag een offerte aan!