Menu

WELKE MAAT VAN ZWEMBADOVERKAPPINGEN PAST HET BEST BIJ MIJ?

WELKE MAAT VAN ZWEMBADOVERKAPPINGEN PAST HET BEST BIJ MIJ?

De keuze van een permanente structuur in uw tuin is een grote zaak en een zwembadoverdekkingen is hierin geen uitzondering! Zal ze in de weg staan? Zal ik eronderdoor kunnen lopen? Blokkeert hij het zicht op mijn mooie tuin? Er zijn zoveel dingen om te overwegen, maar maak je geen zorgen. Wij zijn er om onze drie overdekkingsmaten met u door te nemen en u te helpen de perfecte overkapping voor uw buitenruimte te kiezen.

Lage overkapping

Dit zijn uw elegante, subtiele, gestroomlijnde overkappingen. Ze bieden alle bescherming van onze hoge zwembadoverkappingen, maar zonder opdringerigheid. Dankzij deze lage structuren kijkt u uit over uw gazon met een vrij uitzicht en geniet u van elke hoek. Ze zijn ongeveer taillehoog (met uitzondering van onze Terra en Champion), zodat u er voldoende ruimte onder hebt om te zwemmen zonder dat u zich claustrofobisch voelt. En u hoeft zich geen zorgen te maken dat u moet bukken om iets op te tillen, want al deze overkappingen hebben vergrendelbare schuifpanelen voor een gemakkelijke hantering. Slecht weer? Dan bent u gedekt! Mooi weer? Schuif je overkapping open en geniet van wat zon!

Voordelen: Houd het zicht op uw gazon onbelemmerd terwijl u geniet van volledige dekking van uw zwembad!

Nadelen: Niet het beste voor watervolleyballiefhebbers als de overdekking volledig gesloten staat.

 

Elegant NEO

Lage overkappingen Elegant NEO

 

Middelmaatse overkapping 

Als u uw zwembadoverkapping graag sober houdt, maar toch wat extra ruimte wilt om u uit te strekken in en rond uw zwembad, dan is de middelste lijn iets voor u! Ze zijn ongeveer even hoog als de gemiddelde persoon, zodat u genoeg ruimte hebt om waterspelletjes te spelen of er een tuinstoel onder te zetten, zonder dat uw hele achtertuin in beslag wordt genomen. U krijgt het beste van twee werelden! En als het een bijzonder mooie dag is en u niet onder de overkapping wilt zitten, kan de hele structuur naar de zijkant worden geschoven om u een zwemervaring in de open lucht te geven.

Voordelen: Meer ruimte om te spetteren en te spelen in het zwembad zonder al te veel tuinruimte op te geven.

Nadelen: Hoewel het ruim is, kunt u niet comfortabel rechtop staan in deze modellen.

Tropea Neo

Middelhoge overkappingen Tropea Neo

 

Hoge overkappingen

Dit zijn de zwembadoverkappingen die zoveel meer zijn dan alleen een overkapping. Dankzij de grote afmetingen van onze high line overkappingen kunt u van uw zwembad een volledig overdekte ontspanningsruimte maken. Er kunnen meubels in en u kunt comfortabel rondlopen in de ruimte. Als u wat zon nodig hebt, kunnen de schuifpanelen van de overkapping snel en gemakkelijk worden ingetrokken om onbedekt te zwemmen. De duurzaamheid van deze overkappingen maakt ze ook zeer geschikt voor het opbergen van terrasmeubilair tijdens de wintermaanden of stormen!

Voordelen: Stel je voor dat je het hele jaar door vrienden en familie aan het zwembad kunt ontvangen.

Nadelen: Deze zijn groot! Als het uitzicht op je tuin je dierbaar is, hou dat dan in gedachten.

Ravena

Hoge overkappingen Ravena

 

Welke hoogte is geschikt voor u en uw zwembad? Als u een zwembad gaat kopen of er al een heeft, vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw zwembadoverkapping!