Menu

Waarom een zwembad- of terrasoverkapping?

Waarom een zwembad- of terrasoverkapping?

Heb je een mooi en ruim zwembad gekocht, maar ben je teleurgesteld dat je er slechts een paar maanden per jaar in kunt zwemmen en plezier hebben? Heb je een mooie veranda voor je huis ontworpen die de perfecte plek is om te ontspannen en uit te rusten, maar moet je zodra het koud wordt in huis blijven? Laat je niet beperken door het weer buiten. Koop een zwembad- of terrasoverkapping van hoge kwaliteit en geniet het hele jaar door van je gehele huis!

 

Zwembadoverkapping en terrasoverkapping van Axess - luxe en elegantie

 

Je kunt het zwembad of terras het hele jaar door gebruiken

Waarom zou je thuis een plaats hebben die je zelden gebruikt? Met een overkapping krijg je een ruimte die je kunt gebruiken, ongeacht het weer buiten. Heb je een zwembad? Met een zwembadoverkapping kun je op elk moment in je zwembad zwemmen. Bovendien heb je een mooie plaats om te ontspannen en kan je je zwemseizoen aanzienlijk verlengen. Heb je een terras? Laat de zonnestralen je terras verlichten, zelfs tijdens het winterseizoen, en warm het terras lekker op.

 

Zwembadoverkapping van Axess - gebruik het zwembad het hele jaar door

 

Slecht weer houdt je niet meer tegen

Zelfs in de zomer zijn er bewolkte en regenachtige dagen. Dankzij een overkapping zullen de weersomstandigheden je echter niet langer beperken. Je zou zelfs aangenaam verrast kunnen zijn hoe interessant en ontspannend het kan zijn om in de regen op een afgesloten terras te zitten. Regendruppels trommelen in de terrasoverkapping, regenstromen lopen langs de zijkanten naar beneden, maar je zit droog, comfortabel en knus in het comfort van je afgesloten terras. Je zou het "akoestische therapie" kunnen noemen.

 

HORECA overkapping

 

Veiligheid eerst

Plezier maken in het zwembad is geweldig, maar veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Met een zwembadoverkapping heb je een veilige plaats om te zwemmen. Met een zwembadoverkapping voorkom je dat kinderen of huisdieren buiten je medeweten het zwembad gebruiken of er per ongeluk in vallen wanneer je er niet bent. De zwembadoverkapping vermindert ook de hoeveelheid vuil die in je zwembad kan vallen, zoals bladeren in de herfst, wat je heel wat tijd en moeite bespaart. Wij zijn ervan overtuigd dat je je vrije tijd beter kunt besteden dan aan het reinigen van het water.

 

Veiligheidsfunctie van overkapping

 

Bespaar geld

Het is veel gemakkelijker de watertemperatuur te regelen als het zwembad is afgesloten, zelfs zonder extra verwarming. De zwembadoverkapping met polycarbonaat vullingen creëert een broeikaseffect, waarbij de lucht binnen de overkapping wordt verwarmd en dus ook het water. Door de zwembadruimte af te sluiten, help je het ontsnappen van warmte te beperken en kun je hier veel geld op besparen. Als je ook een zwembadverwarming heeft, hoef je deze niet zo vaak te gebruiken, wat je extra geld zal besparen. Voor een overdekt terras werkt dit net zo. Er zal een lekker klimaat in de patio heersen en je zou de warmte zelfs naar het huis kunnen doorsturen. Als de patio te warm is, open je gewoon de terrasoverkapping of verplaats je een van de segmenten van de terrasoverkapping en ventileer je de patio. Door de combinatie met het geïntegreerd zonweringssysteem kun je de temperatuur en het zonlicht optimaal regelen.

 

Terrasoverkapping Corso Premium

 

Bespaar jezelf de moeite om meubels te verplaatsen

Heb je al ervaren hoe comfortabel het is om al je meubilair het hele jaar door te laten staan waar het hoort? Als je de juiste hoogte kiest voor je zwembadoverkapping, creëer je een ontspanningszone rond je zwembad waar je ligstoelen, tafels en ander zwembadmateriaal het hele jaar door kunt laten staan. Je hoeft ze niet steeds te verplaatsen en je hoeft ze niet elders in huis, in de garage, enz. op te bergen. Dit is vergelijkbaar met de uitrusting op je terras. Al het meubilair staat altijd tot je beschikking en is bovendien beschermd tegen regen en sneeuw.

 

Corso terrasoverkapping inclusief meubilair

 

Verhoog de waarde van je huis

Al onze modellen zwembad- of terrasoverkappingen zullen de waarde van je eigendom doen stijgen. Als je ooit beslist om je huis te verkopen of te verhuren, zal de waarde ook stijgen dankzij de overkapping. Zelfs als je niet verkoopt, zal de overkapping je op lange termijn veel geld besparen op je verwarmingskosten, dus het is hoe dan ook een goede investering.

 

Axess overkapping verhoogt de waarde van je huis

 

Meer privacy

Soms wil je gewoon ontspannen of rustig praten met vrienden zonder gestoord te worden of iemand anders te storen. Of misschien ben je van plan om een feestje te geven, naar muziek te luisteren, enz. Een zwembad- of terrasoverkapping zorgt voor meer privacy, net wanneer je die nodig hebt. Zo geniet je van je vrije tijd met je geliefden en breng je die alleen met hen door.

 

Zwembadoverkapping en terrasoverkapping van Axess

 

Zoals je ziet, biedt een overkapping heel wat voordelen: je beschermt je kinderen en huisdieren, bespaart geld, verhoogt de waarde van je eigendom, enz... Bekijk de verschillende modellen van de Axess overkappingen en kijk of er één bij is die bij jou past.