Menu

6 redenen om uw zwembad te overkappen

6 redenen om uw zwembad te overkappen
Geopende overkapping Olympic

Een zwembad kan toch zo leuk zijn! Denk maar eens aan alle zomerpret die u erin had beleefd afgelopen zomer. Verleng dat heerlijke zomergevoel door uw zwembad te overkappen en raak zo nooit meer in een winterdip.

Hieronder volgen een aantal redenen waarom u een zwembadoverkapping moet hebben. Kijk zelf of er iets tussen zit dat goed voor u uitkomt.

 

Half geopende overkapping Riviera

 

1. Weg met het vuil

Of het nu herfst, winter, lente of zomer is, er zullen altijd wel zaken zijn die door de lucht waaien en in uw zwembad belanden. Met een zwembadoverkapping kunt u ongewenste kleine dingen, zoals vuil, bladeren en afval buiten houden.

 

2. Verbeter de kwaliteit

Met een overkapping verbetert de waterkwaliteit en blijft het water beschermd tegen beschadiging.

 

3. Vermijd ongevallen

Wanneer een zwembad dag en nacht geopend is zonder toezicht, dan kunnen zich ongevallen voordoen. Kleine kinderen en dieren kunnen in het zwembad vallen en gewond raken of erger nog, ze kunnen verdrinken. Met een zwembadoverkapping kunnen ongevallen voorkomen worden en kan veiligheid worden bevorderd.

 

4. Maak het hele jaar door plezier

Onze openschuifbare zwembadoverkappingen komen in verschillende types, zoals laag, middelhoog en hoog. Ze houden het water warm en het slecht weer buiten. Dankzij deze types overkappingen kan u het hele jaar door van uw zwembad genieten. Hoe vaker u gebruikmaakt van uw zwembad, hoe beter u erin kan investeren.

 

Familie plezier bij het zwembadoverkapping Viva

 

5. Een stuivertje gespaard is een stuivertje gewonnen

Als u een zwembadoverkapping aanschaft, geniet u van volgende voordelen:

  • De reinigingskosten verminderen doordat vuil, bladeren en afval uit uw zwembad en terras worden gehouden.
  • De waterkwaliteit verbetert en de hoeveelheden chemische producten voor waterbehandeling verminderen.
  • U hoeft uw zwembad niet meer elk jaar te openen en te sluiten.
  • Hoge zonne-efficiëntie resulteert in lagere verwarmingskosten.
  • Verdampingsverlies vermindert.

 

6. Geniet van ongeëvenaarde bescherming

Onze overkappingen beschermen tegelijk zwembaden en mensenlevens. Naast het beschermen van uw zwembad tegen afval, zoals hierboven vermeld, beschermen ze eveneens mensen tegen schadelijke uv-straling aangezien onze overkappingen uv-beschermd zijn.

 

Als u de waarde ziet in onze zwembadoverkappingen en een paar vragen heeft of als u van plan bent uw zwembad te overkappen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden op maat gemaakte overkappingen voor zwembaden en nog veel meer.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees onze blogpost genaamd Voordelen en baten van Axess overdekkingen voor nog meer redenen om uw zwembad te overkappen.